Download Lagu Eni Sagita "Ngamen 2"

Judul: Ngamen 2 / ABG Tua
Voc: Eni Sagita

Lirik Lagu "Ngamen 2" Eni Sagita

Mak iki anakmu perawan
Cilik-cilik ono neng perantauan
Melu ngewangi neng kantin sekolahan
Telungsasi mak aku urung bayaran

Mak dungamu mandi tenan
Di ijabahi marang Gusti Pangeran
Koyo ngene rasane wong ora ndue
Due pisan di ejek karo kancane

Eleng-eleng manungso bakale mato
Yen wes mati dikubur sanak famili
Dipendem jeroh diapet bumi

Ono kubur iku ake panduso
Ulo Klabang kolojengkeng podo moro
Ono setan membo-membo dadi Perawan
Beno krasan neng ono kuburan

Neng Akhirat ora ono motor lewat
Neng Akhirat ora ono sego berkat
Neng Akhirat ora ono mejo bilyar
Onone godone moloikat

Sak sugeh sugihe uwong mesti ono mlarate
Sak mlarat-mlarate uwong mesti ono celengane
Aakane golek bojo ojo mandang rupo
Rupo elek kui yo ra dadi ngopo
Makane golek bo ojo mandang bondo
Seng penting ora ngenteni warisan morotuo

Kowe pancen keren kang, koyo bekas pacarku biyen
Eman-eman tenan kerenmu mung kanggo obralan
Ngobral-ngobral janji Le durung mesti urepmu mulyo
Mulo Aku wes kondo melu pak ku urep neng ndeso
Ngewangi nggawe boto menek Klopo nyeblok bongko

Assololeyyy....


Video Lagu "Ngamen 2" Eni Sagita

0 comments:

Post a Comment